sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Projekteihin ja projekteille

Nyt saatavilla uusia värjäyseriä Huivi-Puffasta; 20% kashmiria, 80% merinoa, juoksevuus 100g/725m. Hinta 19e/vyyhti.

Ilomieli, energiaa pursuava oranssi, semisolid/lähes yksivärinen. Saatavana yksi vyyhti. MYYTY.

Taivaanranta, harmahtavan sininen semisolid-värjäys. Saatavana yksi vyyhti.MYYTY.

Mustaviklo, elävä lähes-musta semisolid-värjäys, jossain keinovalaistuksessa saattaa näyttää taittuvan siniseen. Saatavana yksi vyyhti. MYYTY.


Myös Pehmo-Puffaa (30% kashmiria, 70% merinoa, juoksevuus 100g/300m) on saatavana uusia eriä viime kertaisen Nokikanan lisäksi. Hinta 19e/vyyhti.

Ruusutarha, hillitty punaisenoranssi semisolid-värjäys. Saatavana yksi vyyhti. MYYTY.

Neiti Kesäheinä, vaaleankellertävänvihreän eri sävyjä semisolid-värjäyksenä. Saatavana yksi vyyhti. MYYTY.

Kun projekteja kertyy tarpeeksi, tai niitä on syytä kuljetella vaikka neuletapaamisiin, on kadonneiden tai katkenneiden puikkojen ongelma ratkaistu projektipussukalla. Toki pussukkaa voi käyttää moneen muuhunkin tarkoitukseen. Koko 24cm x 24cm x 8cm. Vuoritettu, kiristyspyöri. Nyörin ja kiristimien väri voi hieman vaihdella. Päällinen puhdasta puuvillaa, vuori puuvilla-polyestersekoitetta, kankaat esikutistettu, joten pussukan voi huoletta pestä koneessa 40asteessa. Pussukoiden hinta 18e/kpl. Myös nämä ovat Puffalan omaa tuotantoa.

Kuvaushetkellä valmiina poseeraamassa kuosit Raita ja Kevätkukka. Kumpaakin saatavana neljä kappaletta.

Lisäksi tulossa pussukoita ainakin seuraavilla kuoseilla (mikäli sinulla on hätä ja hoppu, näitä voi tilata jo nyt, ennakkovarauksena), vas. Tapetti, Pallot sekä Tulppaanit. 

sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Uusi vuosi, uudet langat!

Pyhinä on aherrettu niin vanhan kuin tämänkin vuoden puolella, jotta hyllyihin saataisiin paljon uusia värjäilyjä esille. Aloitetaanpa Sukka-Puffa-langoista, koostumus vanha tuttu 75% villaa, 25% polyamidia, samoin juoksevuus tuttu 400-420m / 100g. Pääsääntöisesti semisolid-värjätyissä on tuo 420m ja pätkävärjätyissä 400m. Hinta 13e/vyynti.

Riemurulla, semisolid-värjätty hillitty oranssi. Saatavilla 1 vyyhti. MYYTY.

Tulivirta, 1:1-pätkävärjätty keltaoranssia sekä punaoranssia. Saatavilla yksi vyyhti. MYYTY.


Sydänystävä, 1:1-pätkävärjätty kahta kirkkaanpunaista, puhdasta sekä oranssiin taittuvaa. Ero on vähäinen, joten pikaisella vilkaisulla lanka näyttää yksiväriseltä. Saatavilla yksi vyyhti.  MYYTY.

Prinsessaleikki, lempeästi ruusunpunaiseen taittuva pinkki semisolid-värjäys. Saatavilla 2 vyyhtiä. MYYTY.

Linnanrouva, kylmä ja voimakas karmiininpunainen semisolid-värjäys. Saatavilla yksi vyyhti. MYYTY.


Vuoriniitty, 1:1-pätkävärjäys ruusunpunaista ja vaaleankirkasta vihreää. Värien vaihtumiskohdalla lyhyellä matkalla tasaisen epätasaisesti ruskeaa, vaaleanpunaista, vaaleanvihreää, hiven luonnonvalkoistakin. Saatavilla yksi vyyhti. MYYTY.

Mansikkasuklaa 1:1-pätkävärjäys pinkkiä sekä punaiseen taittuvaa ruskeaa. Saatavilla yksi vyyhti. MYYTY.

Karuselli, 1:1-pätkävärjäys voimakasta pinkkiä sekä ruskehtavan-harmahtavan lilaa. Saatavilla kaksi vyyhtiä. MYYTY.
 
Kanervakangas,  1:1-pätkävärjäys kahta marjapuuronpunaiseen taittuvaa ruskeaa. Saatavilla 1 vyyhti.
 
Ukkoskuuro,  1:1-pätkävärjäys voimakasta violettia sekä tummaa harmahtavan sinistä. Saatavilla neljä  vyyhtiä. MYYTY.

 Violetta, semisolid-värjäys voimakasta violettia. Saatavilla kaksi vyyhtiä. MYYTY.

Suomipoika, semisolid-värjäys Suomen lipun sinistä. Saatavilla yksi vyyhti. MYYTY.
 
Keskiyö, semisolid-värjäys erittäin voimakasta ja tummaa sinistä. Saatavilla yksi vyyhti. MYYTY.


Naavaparta, semisolid-värjäys murrettuja vihreitä. Saatavilla yksi vyyhti. MYYTY.

Metsänvartija, 1:1-pätkävärjäys tummaa havumetsänvihreää sekä hillittyä sammaleenvihreää. Saatavilla yksi vyyhti. MYYTY.


Mikäli sukkailu ei inspiroi tällä hetkellä, mutta huivit taikka muut asusteet hinkuvat päästä puikoille, löytyy akuuttiin langanpuutteeseen uusia semisolid-värjäyseriä Huivi-Puffasta; 20% kashmiria, 80% merinoa, juoksevuus 100g/725m. Hinta 19e/vyyhti.

Suppusuu, ruusunpunaista hillityin sävynvaihteluin. Saatavana kaksi vyyhtiä. MYYTY.

Sinisiipi, raikasta keskililaa sinisemmin piristein. Vaihtelu selkeästi näkyvä, mutta ei levottoman räikeä. Saatavilla yksi vyyhti. MYYTY.

Ruostekivi, tummanruskeaa hillityin, mutta näkyvin grafiitinharmain ja lähes mustin lisäyksin. Saatavilla yksi vyyhti. MYYTY.

Lisäksi UUTUUSLAATU Pehmo-Puffa! 30% kashmiria, 70% merinoa, juoksevuus 100g/300m. Takuuvarmasti pehmoista ja lämmintä, melko löyhäkierteistä. Hinta 19e/vyyhti.

Ensimmäinen julkisuuteen astuva värjäyserä Nokikana, semisolid-värjäys lievästi siniseen taittuvaa tummanharmaata (enemmän kuin kuvassa). Saatavana 1 vyyhti.

Tässäpä tulikin oikein hiki näitä tietoja nakutellessa, joten tämän fyysisen koettelemuksen kunniaksi julistankin RAKETTIALENNUKSEN JATKUVAN VIELÄ NUUTINPÄIVÄÄN eli 13.1. asti! Ja lisätään vettä alemyllyyn niin, että yli 65e tilaukset myös ILMAN POSTIMAKSUJA 13.1. asti.

lauantai 1. tammikuuta 2011

Rakettialennuksia!

Puffalassa ei äidin kiellon takia käytetty lantin lanttia ilotulitteisiin, joten tämä hyöty siirretään suoraan asiakkaille: räiskyttelemme hieman varastossa olevien lankojen hintoja erisuuruisilla (vähintään 10%) Rakettialennuksilla, joten kannattaa selailla puodin aikaisempia blogijulkaisuja uudelleen ja hiukan tarkemmin! Rakettialennushinnat ovat voimassa 9.1.2011 asti tai niin kauan kuin tavaraa riittää! Lähiaikoina tulossa taas uutuustuotteitakin julkisuuteen...

Nyt pelataan napeilla!

Hyvää Uutta Vuotta 2011!

Uuden vuoden kunniaksi Puffala ylpeänä esittää ensimmäisenä Suomessa: Yhteistyössä Puputsin Puodin kanssa Lanka- ja Nappiklubi! Kolmessa erässä saapuvat klubipaketit sisältävät Puffalan käsinvärjättyjä lankoja 3 x 100g sekä kutakin lankaerää varten erikseen käsintehtyjä Puputsin nappeja reilu satsi. Langat ovat muita kuin sukkalankoja; huivi-, yleis- ja pehmolankoja sieltä ihanimmasta päästä, ja vähintään yhdessä paketissa on lisäksi jokin kyseiselle langalle varta vasten suunniteltu neuleohje. Siis varsin monipuolinen neuleharrastajan paketti! Klubijäsenyyden voi ostaa joko itselle taikka lahjaksi jollekulle toiselle. Klubin kokonaishinta on 95e per jäsenyys ja se sisältää kaiken, myös alv:t ja postituskulut. Klubipaketit postitetaan helmi-, maalis- ja huhtikuussa 2011, noin 15. päivän tienoilla. Lankojen värjäyserien koko määrittää taas kerran klubin osanottajamäärän maksimissaan kuuteen (6), joten nopeus on taas valttia ilmoittautumisessa, joten vikkelästi sähköpostia osoitteeseen puffa ät suomi24 piste fi !

Nappien kanssa pelaaminen aloitettiin jo ennen klubittelua. Puffalan tuotevalikoimaan tuli nyt 100% pellavaiset sisustustyynyt, joissa käsinpainettu kuva sekä Puputsin käsintehdyt napit. Hoito-ohjeena tyynylle hienopesu 40 astetta, ei kuivausrumpua (napit eivät kestä tätä käsittelyä) ja silitys nurjalta puolelta vielä kosteana. Tyynyn koko 40x40cm ja hinta 24e/kpl, sisätyyny ei kuulu hintaan.